Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Hallstahammar

Vi erbjuder professionell asbestsanering i Hallstahammar och misstänker du att din villa eller exempelvis den fastighet du planerar köpa har asbest så är det definitivt läge att ringa oss.

Vi kan genomföra en provtagning som antingen bekräftar dina misstankar - eller som visar att de är ogrundande. Oavsett vilket besked en provtagning ger så kommer du att ha nytta av det.

Skulle ditt hus i Hallstahammar ha asbest i sig så handlar det om att vi kan åtgärda detta genom en asbestsanering. Du behöver inte känna någon oro över att ha levt i huset i fråga: asbest är inte farligt om det finns i ett material som hålls intakt - det är i samband med att materialet går sönder som ett farligt damm bildas och vi människor kan bli sjuka och få allvarliga skador i exempelvis lungorna.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

asbestsanering Hallstahammar

Säkerheten först

Man bör vara extra försiktig om man planerar att riva eller renovera och bor i ett äldre hus. Asbest är förbjudet att använda i Sverige, men det var ett förbud som trädde i kraft 1982. Bor du i ett hus äldre än så finns det alltså risker i att asbest kan finnas i isolering, i golv, i tak eller i exempelvis fogar och lim.

Asbest hade många användningsområden då det erbjöd unika egenskaper som var perfekta för just olika byggmaterial. En professionell asbestsanering i Hallstahammar i vår regi gör ditt boende säkert och tryggt igen.

Kontakta oss för asbestsanering i Hallstahammar