Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Certifierad asbestsanering i Strängnäs

Misstänker du att din villa i Strängnäs har asbest i sig? Att leva i ett hus där asbest finns behöver inte innebära att man exponerats för de allvarliga risker som finns med asbest. Men, det är något som definitivt dels bör undersökas och - om det behövs - åtgärdas.

Vi kan hjälpa dig med att mäta nivåerna av asbest och genomföra en asbestsanering i Strängnäs där ditt hus blir fritt från detta farliga ämne.

Kontakta oss för att boka tid för provtagning eller sanering!

Asbestsanering Strängnäs

Vitkigt med provtagning innan renovering

För, asbest är farligt - om det råder det inga tvivel - och det finns skäl till varför det är förbjudet att använda i Sverige. Det farliga ligger emellertid i att man exempelvis river och renoverar material där asbest finns: då sprids ett damm som är farligt att andas in. Detta gör att exempelvis en planerad renovering i ett äldre hus alltid bör föregås av en undersökning och en provmätning.

Finns det asbest i exempelvis golv eller isolering så måste man genomföra en professionell asbestsanering innan man kan påbörja det projekt man planerat att göra. Vi står redo att hjälpa dig med både en provtagning och en eventuell asbestsanering i Strängnäs om det krävs. Vi är godkända, utbildade och kan göra jobbet både effektivt och säkert. Kontakta oss redan idag så påbörjar vi processen.

Kontakta oss för asbestsanering i Strängnäs