Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Mariefred

Asbest är förbjudet att använda i Sverige och har så varit sedan 1982. Fram till dess användes det emellertid i byggmaterial och i allt från isolering, fogar, lim och exempelvis tak i garage. Eternitplattor är ett annat säkert kort att peka på om man vill visa var det förmodligen finns asbest.

Har du ett hus i Mariefred som är byggt tidigare än 1982 och där många byggdetaljer fortfarande är i original finns det stor risk att asbest i någon mån finns inne i huset. Vilket per se inte är farligt - men om du ska renovera eller riva kan bli det. Det är i samband med rivning som det farliga dammet bildas och kan - vid inandning - skada våra lungor.

Det som krävs är att anlita oss för en asbestsanering i Mariefred innan du påbörjar exempelvis en renovering. En asbestsanering i vår regi sker på ett fackmannamässigt sätt och av utbildad - certifierad - personal som använder rätt utrustning och rätt verktyg.

Vi har lång vana av asbestsanering och kan hjälpa dig att bli kvitt riskerna som finns i ditt hem. Att bo i ett hus med asbest är, som sagt, inte farligt så länge allt hålls intakt. Men vetskapen om att det finns asbest bör man agera på. En asbestsanering i Mariefred ger dig trygghet och ett säkert boende igen.

asbestsanering Mariefred

Kontakta oss för asbestsanering i Mariefred