Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Trosa

Vi erbjuder professionell asbestsanering i Trosa och vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och exempelvis BRF:er som misstänker att det finns asbest i sina lokaler - eller fastigheter. Genom att anlita oss för uppgiften så säkerställer vi att den risk som asbest de facto för med sig försvinner.

Vi är godkända för asbestsanering och har lång, gedigen vana där samtliga anställda vet exakt vad som ska göras - och hur man sanerar utan att någon riskerar att exponeras för detta farliga ämne.

Kontakta oss för en gratis offert!

Asbestsanering Trosa

Konsultera en expert för provtagning

En asbestsanering i Trosa föregås alltid av en provtagning där vi mäter värden och koncentration av hur mycket asbest det handlar om - och var det finns. I äldre hus så är det inte ovanligt att det finns asbest i olika byggmaterial. Det behöver inte vara farligt - har du levt i ett sådant hus så behöver du inte vara orolig! - och detta så asbest är farligt för oss först då det bryts upp och ett damm bildas.

Ska du exempelvis riva eller renovera i ett äldre hus så kan detta alltså vara direkt farligt för din hälsa och där bör du alltid konsultera en expert innan. Vi hjälper dig gärna med att undersöka och - om så krävs - sanera innan du kan påbörja det projekt du planerar.

1982 är ett år att utgå från vad gäller asbest. Det bar det året som man förbjöd användande av det i byggmaterial. Har du ett hus byggt före detta så finns således en risk i att det också har asbest i exempelvis plastmattor, tak, fogar eller någonting annat. Chansa aldrig - kontakta oss innan din renovering!

Kontakta oss för asbestsanering i Trosa