Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Katrineholm

Misstänker du att du bor i ett hus där det finns asbest? Den misstanken bör du inte låta ligga och gro inom dig. Du kan antingen få den bekräftad eller dementerad genom att kontakta oss för en initial provtagning och - om så krävs - en uppföljande asbestsanering i Katrineholm.

Vi har lång vana av asbestsanering i Katrineholm och har både utbildning, certifikat och rätt utrustning och verktyg för att erbjuda en säker sanering i ditt hem. För att en asbestsanering ska ske så måste en anmälan göras till Arbetsmiljöverket och man måste även exempelvis informera grannar samt spärra av delar av området.

Asbestsanering kräver speciell utbildning och får inte göras av vem som helst. Vi har det som krävs för att hjälpa dig att skapa ett tryggt och säkert boende.

Kontakta oss för en asbestsanering i Katrineholm redan idag så påbörjar vi processen.

asbestsanering Katrineholm

Asbest finns kvar i många äldre byggnader

Fler och fler har börjat bli medvetna om att asbest i Sverige fortfarande är ett reellt problem. Att asbest är förbjudet - sedan 1982 - är de flesta medvetna om, men att det fortfarande finns kvar i äldre hus finns det inte samma medvetenhet kring. Och, det kan innebära stora faror om man exempelvis ska renovera eller riva. Det är nämligen då som asbest blir farligt att exponeras för. Obrutet byggmaterial med asbest - i stort sett helt ofarligt. Brutet byggmaterial med asbest - jättefarligt!

Kontakta oss för asbestsanering i Katrineholm