Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Nykvarn

Vi erbjuder professionell asbestsanering i Nykvarn för privatpersoner, företag, BRF eller fastighetsägare.

Vi har lång vana av asbestsanering och är certifierade för den speciella uppgiften. Att sanera asbest kräver speciell utrustning och speciella verktyg och det kräver både kunskap, erfarenhet och rätt utbildning. Har du problem med asbest i ditt hem – eller misstänker att det finns - så ska du inte göra någonting på egen hand. Hör av dig till oss för en offert eller om du vill ha mer information!

asbestsanering Nykvarn

Provtagning och sanering

Du ska alltid kontakta en specialist på asbestsanering i Nykvarn - lämpligen oss - och låta företaget genomföra en provtagning och en mätning. Skulle denna provtagning visa att det finns asbest så påbörjas ett arbete med att - utifrån hur mycket och hur stor koncentration som finns - sanera bort det. I samband med detta ska man även göra en anmälan till Arbetsmiljöverket samt spärra av och informera exempelvis grannarna. Asbest är farligt att andas in och kan leda till både sjukdomar och skador på lungorna.

Men, jag har ju bott i huset? Det är sällan en fara. Asbest finns i många olika byggmaterial, men det är först när dessa går sönder - exempelvis i samband med en renovering - som det blir farligt. Planerar du att riva, bygga om eller renovera i ett äldre hus så ska du alltid ta det säkra före de osäkra. Kontakta oss för en provtagning innan. Behövs en asbestsanering så ställer vi självklart upp och hjälper dig!

Kontakta oss för asbestsanering i Nykvarn