Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Trygg och säker sanering

Med fokus på säkerheten

Professionell asbestsanering i Nyköping

Misstänker du att det finns asbest i din bostad, i den fastighet du äger eller i någon byggnad som du nyligen investerat i? Vi erbjuder vår expertis inom asbestsanering i Nyköping och vi gör detta både till privatpersoner, BRF:er, företag och fastighetsägare. Står man inför en rivning eller en renovering av en äldre byggnad så är det viktigt att man först utesluter förekomsten av asbest.

Kontakta oss för en offert på asbestsanering!

Asbestsanering Nyköping

Vanligt förekommande byggmaterial i äldre hus

Asbest är nämligen A) farligt då byggmaterial rivs och B) vanligt förekommande i hus och byggnader byggda före 1982. Det var året så riskerna med asbest - sjukdomar och skador på lungorna - började upptäckas och asbest förbjöds att användas i Sverige. Innan dess så användes det emellertid i allt från isolering, fogar, eternitplattor, lim, plastgolv och mycket annat. Ett perfekt ämne i byggmaterial - men livsfarligt att andas in i obrutet tillstånd; vilket föranledde förbudet.

Anlitar du oss för en asbestsanering i Nyköping så gör vi först en kontroll där vi mäter koncentrationen av asbest och hur pass stora ytor det handlar om. Därefter så sätter vi upp en plan för saneringen och ser till att säkra området - samt informera exempelvis grannarna. En asbestsanering i Nyköping måste alltid utföras av godkänd personal och med rätt skyddsutrustning och speciella verktyg. Vi har lång vana av arbete med att sanera asbest och kan hjälpa dig oavsett vilken typ av byggnad det handlar om. Du är i trygga händer.

Kontakta oss för asbestsanering i Nyköping